Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Alle Kategorier

Hjem> Sak&Nyheter

Verdens ledende topp 12 Aerial Work Platform Companies 2023 – Økonomi, forretningsstrategier, store nyheter

Tid: 2023-06-16 Treff: 61

1123_ 副本

Global Aerial Work Platform Industry Overview 2023:

Aerial work platforms (AWP), eller bøttetrucker, representerer mekaniske luftinnretninger som brukes til å utføre luftbåren vedlikehold og konstruksjonsaktiviteter på forhøyede plattformer eller høyder. Den er utstyrt med sakser, vertikale og leddede bomløftere, trykkluftkoblinger, elektroverktøy og spesialutstyr, inkludert vindusglassrammer og underbroenheter, for løfteoperatører. AWP gir økt sikkerhet, mobilitet og fleksibilitet til operatøren for å nå smale og utfordrende konstruksjonsområder. Følgelig er de mye brukt for transport og logistikk, detaljhandel, lager og lagringsapplikasjoner.

Hvor stort er Aerial Work Platform Market:

· Markedsstørrelsesverdi i 2022:USD 8.8 milliarder

· Industriinntektsprognose i 2028:USD 13.5 milliarder

· Vekstrate:CAGR på 7.18%

· Grunnlagsår for estimering:2022

· Historisk data:2017-2022

· Fremtidig prognoseperiode:2023-2028

Global Aerial Work Platform Industry Driving Factors og fremtidig etterspørselsanalyse:

Utviklingen av smarte byer og den utbredte bruken av enheten for å utføre vedlikeholdsaktiviteter av eksisterende infrastruktur er blant nøkkelfaktorene som stimulerer markedet for arbeidsplattformer. Videre fungerer det økende fokuset til en rekke byggeorganisasjoner på å forbedre arbeidernes og operatørens sikkerhet mens de utfører tilsynshandlinger som en annen betydelig vekstfremkallende faktor. Bortsett fra dette driver den økende tilgjengeligheten av utleietjenester for midlertidig innleie av arbeidsplattformer også frem markedsveksten. Flere teknologiske fremskritt, som integrering av helningssensorer og automatiske selvkontrollinstrumenter i nye AWP-er, påvirker det globale markedet positivt.

I tillegg til dette er den økende bruken av disse avanserte systemene, ettersom de gir sanntids advarsler og varsler til operatøren, og øker driftssikkerheten til utstyret, ytterligere drivstoff til markedsveksten. I tillegg inngår toppselskapene, inkludert Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation), Dinolift OY, Haulotte Group (Solem SA), Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd., Tadano Ltd., etc., strategiske partnerskap for å utvide forbrukeren sin base, som også driver det globale markedet. I tillegg til dette forventes bygging av høyhus og ulike infrastrukturutviklinger, spesielt i utviklingsøkonomier, å gi drivstoff til markedet for arbeidsplattformer i løpet av den prognoseperioden.

Av IMARC Group, de 12 beste arbeidsplattformselskapene i verden 2023:

· Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation)

· Dinolift OY

· Haulotte Group (Solem SA)

· Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd

· JLG Industries, Inc. (Oshkosh Corporation)

· LGMG North America Inc.

· Linamar Corporation

· Manitou-gruppen

· MEC Aerial Work Platforms

· Tadano Ltd

· Terex Corporation

· Zhejiang Dingli Machinery Co Ltd.

Utdrag fra IMARC Group


Hot kategorier