Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Alle Kategorier

Hjem> Sak&Nyheter

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd praktiserer grønn utvikling og omfavner lavkarbonliv

Tid: 2023-03-08 Treff: 84

For tiden er Kinas Hunan-provins i en kritisk periode med "avgjørende fjerde kvartal, avgjørende hele året", med en betydelig økning i elektrisitetsbelastningen. For å møte toppen av vinteren, gjør alle deler av Hunan-provinsen full bruk av markedsmekanismen for å forskyve toppstrømforbruket og styrke energisparende transformasjon. Nylig gikk Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. på Hunan News Network for å dele energisparing og utslippsreduksjonstiltak tatt i vinterproduksjon og gå inn for grønt kontor.

I produksjonsverkstedet til Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. bruker vi krafttrauet til å ta igjen denne batchen av produkter som selges til USA, og redusere belastningen av strømnettet og spare kostnadene ved strømforbruket ved å skifte topp strømforbruk. Mr. Liu Tao, daglig leder, sa at bedriften implementerer nettstyring. Kun der det er folk kan åpne utstyret, og verkstedet er ansvarlig for strømforbruket i sitt eget område, for å innse at folk går gjennom utstyret. SAIYISI implementerer det nye utviklingskonseptet dypt, fokuserer på selve produksjonen, og fokuserer tett på de fem utviklingskonseptene "innovasjon, koordinering, grønn, åpenhet og deling" for å effektivt forbedre nivået på energiforbruksstyring og karbonindeksstyring.


ds

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. er en høyteknologisk bedrift som fokuserer på det elektriske kontrollsystemet til arbeidsplattformen, som integrerer forskning og utvikling, produksjon, salg og service, gir intelligente kontrollsystemløsninger for produsenter av arbeidsplattformer, uavhengig utvikling av svært intelligente kontrollere, og tilby et komplett utvalg av tilbehør og tjenester for leasingselskaper for arbeidsplattformer. Det profesjonelle tekniske teamet skaper avanserte, trygge og intelligente produkter, og utmerket teamservice vinner enstemmig ros fra kundene.

For tiden inkluderer selskapets produkter en motorkontroller for arbeidsplattformer, ECU for kjøretøykontroll, PCU for øvre kontrolloperasjon og en komplett serie med tilbehør til arbeidsplattformen, med brukere over hele verden.

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. er forpliktet til å hjelpe ansatte med å realisere verdier, skape verdier for kundene og bidra med verdi til samfunnet med formålet om ærlighet, innovasjon, kvalitet, liv og service først.

Relaterte produkter:

Genie deler ref. 1256727, brukt til GS1932, GS2032, GS2646, GS3246, GS4047.

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/genie-parts-ref-1256727-used-for-gs1932-gs2032-gs2646-gs3246-gs4047

Skyjack sakseløftkontrollboks 156879

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/skyjack-scissor-lift-control-box-156879

Geniue Genie 5 sakseløft ECU 100839 Bakkekontroll

https://www.awp-parts.com/Ground-control-module/geniue-genie-5-scissor-lift-ecu-100839-ground-control

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Adresse: Rom 403,6, 169th Building, No XNUMX Renmindong Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha, Hunan-provinsen, Kina

Tel: + 86 189 3248 3051

E-post: [e-postbeskyttet]

Mobil: + 86 189 3248 3051

Nettsted: https://www.awp-parts.com


Hot kategorier